Disclaimer

Disclaimer voor www.hemplify.nl.

Hemplify verleent je hierbij toegang tot www.hemplify.nl en nodig je uit om rond te snuffelen en natuurlijk heilzame producten te bestellen.
Hemplify behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Hemplify spant zich in om de inhoud van www.hemplify.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.hemplify.nl aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Hemplify.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.hemplify.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Hemplify. Voor op www.hemplify.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Hemplify nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de producten, ontwerp en fotografie liggen bij Hemplify.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Hemplify, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

Neem contact met ons op

Tel/app: 06 39 760 750
Email: info@hemplify.nl

Postadres/afhaaladres
Generaal Bothastraat 40
5642 NM EIndhoven

Kvk: 17217800
Btw: NL001697741B38

Klantenservice

Over ons
Verzenden en retouren
Klachten afhandeling
Algemene voorwaarden
Webwinkelkeur
Privacy Policy
Disclaimer