Verzenden en retouren

Met liefde pakken we je bestelling zo spoedig mogelijk in om bij je af te laten leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt dat, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren (en we zijn ook maar mensen). Mocht je
verzending om wat voor reden dan ook vertraging oplopen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Mocht er om wat voor reden iets mis zijn, laat het ons weten. We zijn maar een klein bedrijf en zijn daardoor altijd flexibel in een oplossing.

Cadeautje? Laat je bestelling naar een ander adres bezorgen. ​

Verzendkosten

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. We proberen altijd een gulde middenweg te vinden in de verzendkosten, want niemand betaald graag verzendkosten ;).

De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor bestellingen onder de €45,-, daarna GRATIS.
€5,95 Belgie en Duitsland
voor bestellingen onder de €45,-, daarna GRATIS.

LET OP! PostNL stuurt de niet afgehaalde pakketten die bewaard worden op PostNL of Pakje gemak locaties na 7 dagen weer retour.

Helaas moeten we de daadwerkelijke verzendkosten van € 5,87 van het opnieuw
sturen in rekening brengen. De kosten van het retourzenden wordt ook berekend, maar die nemen wij voor onze rekening.

Retouren/ Ruilen​

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel zijn de kosten voor retour naar de webwinkel voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,95 per pakket. Je krijgt van ons een retouretiket, dat is goedkoper voor je dan zelf een pakketzegel kopen.  

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wil je graag retourneren, dan kun je via ons retourportaal een etiket aanmaken. Je mag ook gewoon een mailtje sturen via info@hemplify.nl.

Zodra we je pakketje ontvangen hebben zal (een deel van) het orderbedrag naar je worden overgemaakt. Meestal is dat binnen een werkdag gebeurt.

Neem contact met ons op

Tel/app: 06 39 760 750
Email: info@hemplify.nl

Postadres/afhaaladres
Generaal Bothastraat 40
5642 NM EIndhoven

Kvk: 17217800
Btw: NL001697741B38

Klantenservice

Over ons
Verzenden en retouren
Klachten afhandeling
Algemene voorwaarden
Webwinkelkeur
Privacy Policy
Disclaimer